lauantai 18. tammikuuta 2014

Paimennusta,synttäreitä ja aksaa

Viime viikolla käytiin Woollandiassa paimentamassa taas pitkän tauon jälkeen. Ekalla vuorolla näkyi tauko, ja koira oli pikkasen villi ja kävi kuumana. Toisella kerralla oli jo sellaista normi Miisaa, nyt täytyy olla itse tarkkana, että maahan menot tehdään sillä ekalla käskyllä eikä toisella tai kolmannella. Hyvin ne alkoi menemäänkin. Pyörittiin vähän paalin ympärillä ja tehtiin myös kujalla kuljetusta. Loppuun vielä hakukaaria?!, nämä termit on mulle vielä ihan hepreaa, mutta niitä ne ehkä oli :D Siis lähetyksiä oikealle ja vasemmalle lampaiden taakse. Ensimmäistä kertaa myös uskalsin lopettaa niin, että sanoin koiralle riittää ja lähdettiin pois. Aikaisemmion en ole luottanut, että luopuu lampaista ja olen ottanut sen siinä jo kiinni. Mutta nyt toimi hyvin ja olin oikein tyytyväinen.

Pakkasten takia tokoilut jääneet vähän vähemmälle, mutta ollaan me jotain hommailtukin. Välillä tehty tuossa omassa hallissa, jos tassuja meinannut liikaa paleltaa. Seuraamisessa ollut nyt pääpaino ja tässä pikkupätkä videota:16 tammikuuta tuli Miisalla vuosi täyteen ja hieman herkuteltiin vuosipäivän kunniaksi. Onnea paljon myös kaikille sisaruksille <3 Miisa aloitti myös heti vuodenvaihteen jälkeen ensimmäisen juoksun, joten senkin takia meidän harrastukset jääneet vähemmälle, kun halleihin ei pääsääntöisesti juoksuisen koiran kanssa saa mennä.

Tänään pääsi Miisa ja Helmi agiliitämään Salon koirahallille. Miisalle ostin paikan, kun ryhmässä oli yksi paikka myytävänä. Helmin 2kk:n agitauko ei näkynyt missään, ja meillä meni tosi kivasti.Teemana oli sylkkärit ja kepeiltä poispäin käännökset. Pari kertaa palkattiin keppien jälkeen ja sitten alkoi onnistumaan, itse ajattelin että ei onnistu ei ikinä. Hyvä Heebo <3 Kohta katsastellaan sitten kisoja taas!

No sitten Miisa, ei se ole aksakoira ollenkaan, putkea se suoritti Aan alta menemällä (putki oli siellä mutta meni vierestä) ja kun yritin lähettää takaakiertoon niin Miisa tuli perusasentoon sivulle :D Voi taivas sanon minä, no mutta se onkin tokokoira!!! Saatiin me ihan agilityltäkin näyttäviä pätkiä tehtyä ja nopsaa se oppii. Käytiin vähän pitämässä hauskaa!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti