lauantai 4. toukokuuta 2013

Hullunmyllyä jo viikko takana..

Koirat on opetelleet siis olemaan nyt erillään, kun talossa kaksi "potilasta". Sera ja Helmi majailee portin takana ja Miisis on saanut viettää laatuaikaa meidän kanssa. No Helmiltähän repesi eka tikki jo 3 päivän päästä niiden laitosta (ell. sano että kuukauden päästä voi ottaa pois?! Ikinä en oo kuullu noin pitkää aikaa...) ja toinenkin on hiukan irti. En lähtenyt enää uudestaan viemään lekurille, koska sitä ei olisi enää siihen kiinni saanut kun on niin hankalassa paikassakin. No pieni arpi siihen voipi jäädä, mutta tuskinpa tuo mitään haittaa.
Koirien ulkoilutus on tapahtunut siis kahdessa erässä, että jokainen pysyis jotenkin hanskassa eikä riehuisi liikaa. Miisa ei ole enää ontunut, mutta rauhassa sen kanssa jatketaan.

Aivojumppaa pitänyt kovasti keksiä, sillä tuolla energiamäärällä se kohta hajottaa koko mökin. Sivulle tuloja ja oloja vahvisteltu, sekä paikalla makuuta ja istumista. Istumisessa on ulkona hieman häiriöherkkä ja pälyilee kovasti ympärilleen, mutta sitä lisää. Seuraaminen on mun mielestä aikas kivalla alulla, ainoa että on kyllä niin kiinni mun jalassa että jos väistän niin kaatuu varmasti :D Mutta mielummin nyt noin päin, kuin liian kaukana.

Tässä vielä Helmin radat Salon koirahallin epiksistä huhtikuussa. Mölliradalla en huomannukkaa ollenkaan ennen videota, että kierti toisiks viimesen hypyn:) Mutta hienosti meni silti.

 Möllirata
http://www.youtube.com/watch?v=GkInbMx5JXQ

Starttiluokka
http://www.youtube.com/watch?v=xWvMWTXLMr4

...Kuvannut Tiina Selenius

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti