keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Näytelmät ja uinnin täyteinen viikko

Lauantaina startattiin aamutuimaan kohti Honkajoen ryhmänäyttelyä. Dalmiksia oli ilmoitettu yhteensä 25, tuomarina toimi bulgarialainen Kostadin Shankov. Helmi oli ainoa nuorten luokassa, sai ERI:n ja SA:n. Sitten odottelimme paras narttu kehää, jossa oli vain 4 koiraa. Tuomari juoksutti meitä paljon, ja loppujen lopuksi valitsi voittajaksi avoimen luokan koiran ja me oltiin toisia. Avoimen luokan narttu nappasi tietenkin sertin ja meille jäi jälleen se vara-serti... Hieman harmitti, kun taas niin läheltä se ensimmäinen serti meni. Tuomari tuli kehän jälkeen meille erikseen kertomaan, että koira on todella kaunis, mutta täytyy saada se juoksemaan pää hieman korkeammalla jotta etuliikkeet ovat näyttävämmät. Tuomarilta tullut palaute piristi, ja eikun nyt treenaamaan päätä... Ehkä me ne sertit vielä saadaan.

Miisan kanssa on käyty vesikävelyillä ja uimassa taas viikonloppuna ja maanantaina mentiin Turun Koirafysioon vesikävelylle. Ensin Anu katsoi koiraa läpi, ja sitten päästiin itse asiaan. Alku jännityksen jälkeen alkoi löytyä jo rentoa kävelyä ja pari kertaa ainoastaan koitti josko sieltä akvaariosta pääsisi pois;) Yhteensä kävelyä kertyi 12 min ja sen jälkeen katsottiin vähän kehonhallinta treenejä kotiläksyiksi. Lopppuun vielä rentouttava hieronta, ja enpä olis uskonu, että tuo ikiliikkuja jaksaa paikoillaan olla. Ilmeisesti teki taas hyvää:) Seuraava aika olisi parin viikon kuluttua, ja silloin ainoastaan kävellään matolla.

Eilen vietettiin rannalla melkein kolme tuntia, Venla ja Miisa ui sekä tehtiin vesikävelyt. Miisa harjoitteli myös rannassa rauhoittumista, vesi kun näyttää saavan sen hulluksi ja aaltoja ja pärskeitä olisi niin kiva ottaa kiinni. Illasta vielä Somerolle Aneten aksaan Helmin kanssa. Mietittiin tuota meidän ongelma AA:ta, mutta nythän se ei ollutkaan niin ongelma enää?! Yhden kerran kaahotti siihen ja jalat ei ihan pysyneet matkassa, kun pilkkunen luuli taas liikoja itsestään. Otettiin oikein kunnon vauhdilla, ja nyt askelmerkit passasi suurimmaksi osaksi ylösmenoille. Kotiläksynä tehdään sitten alastuloa ja siitä vapautusta lelulle tai kipolle, niin että ohjaaja tajuaisi pysyä paikoillaan:) Helmi kun tottunut seuraamaan liikettä, kun niin sille on joku pöhlö opettanut;) Nyt siis viikko aikaa korjata virheet. Olipas mukava päivä, vähän niinkun lomalta tuntu, kun vapaapäivän sai viettää näin kivasti ja ilmakin oli tosi ihana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti