lauantai 1. kesäkuuta 2013

T niin kuin toko :)

Uskokaa täi älkää, mutta mulle on iskenyt täydellinen toko- hurahdus:) Mä olen oikeasti alkanu tykkäämään tästä, ja ei tämä ole totista puurtamista vaan oikeasti kivaa!!

Alkuviikosta päätin koittaa kuinka tuo pentunen suhtautuu metallikapulaan. Kapulalle lähetys, otti hienosti suuhun mutta pudotti takasin tullessaan. Superpalkkaus lelulla ja otettiin muutama toisto. Kolmas nouto oli huippu hyvä, palautus suoraan käteen ja siihen lopetus. Odotellaan et hampaat vaihtuu ja jatketaan sitten lisää.

Keskiviikkona päästiin ekaa kertaa Piikkiöön Lentsun tokokurssille. Aiheena oli tunnari, sivuttaisliikkeet, käännökset molempiin suuntiin ja täyskäännökset. Paljon ehdittiin siis tekemään. Tunnarilla aloitettiin ja hienosti Miisa lähti etsimään. Kävi katsomassa paikkaa, mutta luovutti kun ei näkynytkään ja tuli takaisin. Käskyllä lähti kuitenkin takaisin, ja pienellä avulla kapula löytyi. Muutama toisto ja nenänkäyttö parani joka kerralla. Toisessa setissä otettiin käännöksiä ja meillä oikealle käännökset ja täyskäännökset superhyvät. Vasemmalle käännöksiä ollaan tehty hävyttömän vähän ja se kyllä näkyi. Ne siis treenilistalle ja takapään käyttöä tulee treenailla. Miisa pääsi vielä lopuksi pellolle juoksemaan treenikaveri schapendoesin kanssa ja voi kun niillä oli lystiä.

Muutama kuva viime viikoilta: (olen siis viimein oppinut siirtämään iphonelta kuvat koneelle:)
Tänään käytiin Minnan kanssa Jokioisilla tokottelemassa. Miisan kanssa otettiin noita vasempaan käännöksiä, pari noutoa puukapulalla sekä merkkiä. Noudot oli tosi hyvät mutta merkki oli nyt unohduksissa. Autoin pari kertaa reilusti sinne ja lopetettiin siihen. Oli tosi paahtava päivä ja koirat oli ihan läkähdyksissä, saivat serkukset vielä vähän riehua lopuksi. Kotona otin tunnarin pariin kertaan, ja nenä oli hienosti hereillä ja kapula löytyi ja palautui :)

Muutava kuva vielä tältä päivältä, näin kuvauksellinen Sera:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti