torstai 6. kesäkuuta 2013

Juuri kun elämä palaa terveitten kirjoihin (ihmisten ja eläinten osalta) niin jo jotakin taas tapahtuu. Tänään käytiin lenkillä Venlan kanssa ja Miisa pääsi mukaan. Täytyy sanoo, että ihanaa kun koira voi olla irti koko lenkkimatkan karkaamatta mettään tai hajujen perässä. No eihän tuossa tiellä yleensä hirveästi mene liikennettä, mutta tänään taisi tulla jopa 4 autoa. Luokse tulee heti kutsuttaessa eikä poikkea talojen pihaan.

Tulomatkalla se poikkesi sit johonkin ojaan, ja arkoi hieman toista etutassua sen jälkeen. Kotiin kun tultiin, niin tassunpohjassa ikävän näköinen viiltohaava ja koira nyt selkeästi ontui... Mikko oli lähdössä klinikalle hevosen kanssa ja toi mukanaan tassuun lääkkeitä. Rasvaa ja sellainen tervalaastari spray, joka on kuulemma tuommoisiin hyvä.Katotaan nyt, tartteeko antibioottia kun on hiukka hankalassa paikassa, ja likaantuu jatkuvasti.

Maanantaina olin pitämässä viimeistä arkitoko kertaa kentällä, ja siellä oli taitavia koirakoita, muutama taisi saada pienen toko kipinänkin.Miisa teki kurssin loputtua merkkiä. Tiistaina mentiin Somerolle aksaan, ja nyt pääsi Miisa taasen mukaan Helmin juoksujen takia. Tehtiin keinun heijaamista ja laatikkoon menoa.

Keskiviikkona suunnattiin Piikkiöön Lentsun kurssille. Aiheena oli hyppy, hyppynouto ja kaukot. Hyppyä ei olla tehtykään ikinä, ruokakipolla alotettiin ja kyllähän se siitä yli meni. Hyppynouto oli selvästi kivempi, odotti hienosti käskyä, haki kapulan ja tuli esteestä yli. Kaukoissa palkattiin pysymistä, maahanmeno on hyvä ja nopea mutta istumaan nousu hieman hidas ja aavistuksen empii. Loppuun vielä paikalla makuu ja otettiin "kehään meno" tuomarin kera. Maahan tippui hyvin ekalla käskyllä, paikalla olo hyvä, kävin pari kertaa palkkaamassa. Hyviä vinkkejä taas saatiin, ja treenataan kun tassunen paranee.

Lämmintä on ollu ja koiruudet sekä ihmiset ihan läkähtymäisillään. Tänään meinattiin uimaan, ja mäkin jo ihan tosissani ajattelin heittää talviturkin niin eikös alkanut ukkostaa ja vettä tulla. Venla kävi pulahtamassa ja se siitä meikäläisen uinnista...ehkä mä vielä tänä kesänä innostun:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti