sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Pentu tapaaminen ja treenikentän "avajaiset"

Viikko taas hurahtanut nopsaan... Lauantaina oltiin EHYT- areenalla pentupäivillä, johon järkättiin samalla Miisan ja sisaruksien pentutapaaminen. Siellä oli luentoja pennun ruokinnasta, pennuille temppurataa ja erilaisia esittelyjä. Miisan sisaruksista paikalla olivat Pirkko, Raikku, Odin, Donny, Pyry ja Jope. Sisällä otettiin yhteiskuvia ja pennut pääsi ulkona aitaukseen keskenään riehumaan. Äippä Raijakin kävi lapsosiaan moikkaamassa, mutta hetken oltuaan kakaroiden kanssa se meni jo portille anelemaan että päästäkää mut pois jo :) Käytiin samalla pentuja punnitsemassa ja vaaka räjäytti lukemat 9,7... Miisa oli porukasta isoin, ja joku taisi mainita että hieman pulska;), mutta lihava se ei ole ja itse tykkään että pennulla on hieman jotain luitten päällä. Oli kiva nähdä kaikkia paikalla olevia, ja kesällä nähdään sitten uudestaan.
Iltapäivällä menin Minnan Tupperi kutsuille, ja tulipa sieltä tietty tilattua muutama kupponen, ja oli pöydässä niin hyvät tarjoilut että pidempäänkin olisi voinut istua:)

Tänään sunnuntaina käytiin ekaa kertaa meidän kentällä talven jälkeen vähän treenimässä. Venla halusi mukaan ja sai tehdä Seran ja Helmin kanssa putki- hyppy rallia. Seralla oli vähän motivaatio onkelmaa (taas), se tulisi mielummin minun perässä ja minun luo joka esteen jälkeen. Sen kanssa me varmaan jätetään nyt kisahaaveet sikseen, sille aloitettiin viime viikolla Propalin- lääke pissankarkailuun joka johtuu pari vuotta sitten tehdystä sterilisaatiosta. Lääkkeessä on 2 viikon varoaika, ja jos se nyt hyvin auttaa, niin en kyllä sitä viitsi sitten tauotella... ja lääkettä joutuu syömään lopunikänsä. Mutta sen kanssa voidaan sitten muuten treenailla ja pitää mieltä virkeänä. Oman seuran kisatkin ensi kuussa unohdetaan sen osalta..

Miisa oli ekaa kertaa kentällä, ja otettiin eka suoraa putkea ja sinnehän se sukelti heti. Niitä tehtiin molemilta puolilta ja ahneena pistin putken myös mutkalle ja eipä siinä ollut sen ihmeempää. Tehtiin putkea ja hyppyä rima maassa ja hienosti haki jo hypylle eikä koittanutkaan kiertää tms. Leikittiin ja revittiin lelulla ja tehtiin pieni lenkki parkkiksella.

Eilen sai koirat riekkua taas pari tuntia ulkona kun grillattiin (olipa muuten kylmä vaikka aurinko paistoi), Miisa ja Helmi veti rallia pitkin poikin ja illalla oli ihanan väsynyttä sakkia.
Uimakausikin tuli pennun korkattua viikolla, kun oli pakko päästä pellolle ja välissä oli tulviva oja...eipä siinä auttanut kun hypätä veteen...ja vielä takasinkin oli tultava. Kovasti yritti hypätä toiselle penkalle, mutta läiskähti veteen oikein pommihypyllä. No ainakin pinnalla pysyy ja uimataito taitaa olla hanskassa:)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti