sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Jääkarhu sairastaa.. sekä sen kaveri :(

Päästiinhän me 14vk ikään asti ilman kommelluksia... Viikolla  huomasin, että pikkunen lähtee liikkeelle hieman kankeasti, ei varsinaisesti ontunut, mutta jotain outoa oli.. Käytiin tuossa kävelemässäkin ja ihan normaaliin tapaan mennä hölkkäili. Eilen keskiviikkona olivat kaikki koirat ulkona, ja kuului yht'äkkiä huuto kun Miisa juoksi Helmin perässä. Huusi mennessään muttei voinut pysähtyä... kunnes meni jalka alta ja juoksi luokse kolmella jalalla. Siitä sitten sisälle ja pelkäsin jo sen katkenneen ja kaikki pahin kävin mielessä. Soittelin jo paniikkipuheluita sinne ja tänne, mutta ELL aika oli jo valmiiksi varattu perjantaille. Rupes sitten pikkuhiljaa varaamaan jo jalalle, ja kohta kävelikin ihan normaalisti. No koirat eristyksiin toisistaan, ettei satu enempää..

Perjantaina sit käytiin läpivalaisussa, oikea jalka kuvattiin kolmesta suunnasta sekä molemmat lonkat. Lonkat ok, oikean jalan polven nivelessä näkyi pientä epätasaista muutosta, jonka ell. meinasi johtuvan jostain kolhusta. Lonkan seudulla myös samanlainen pienempi kohta, joka saattaa kipua aiheuttaa. Nyt pitäis pari viikkoa ottaa iisisti ja 2 viikon kipulääkekuuri. En tiedä, kuinka tuon saa aloillaan olemaan, tää eka ilta jo ollu aikamoista. Välillä on häkissä ja välillä narussa olkkarissa, kovin kipeältähän tuo ei nyt vaikuta mikä on tietysti hyvä. Mutta itteä hamittaa kovasti, kai se ulkona on koheltanu menemään, ja nämä ei näemmä ihan pikkukivusta valita. 

No sitten lauantaina oli vuorossa Helmi, joka oli Seran kanssa ollu normaaliin tapaan pihalla, ja huomasin vasemmassa etujalassa vekin, josta lerpatti palkeenkieli. Soitto siis päivystävälle, tietenkin lauantai ilta ja eikun Somerolle koiraa kuskaamaan. Siellä sitten taju kankaalle ja pari tikkiä jalkaan, antibioottia ja kipulääkettä. Voi luoja tätä huonoa tuuria, ja just kun olis ollu treenejä ja valmennuksia. Ne saa nyt unohtaa muutaman viikon osalta.

On muuten hiukka haasteellista yrittää pitää kahta EI kipeää potilasta erillään ja rauhassa. Omasta mielestäänhän nuo ei kipeitä ole... Jospa tää huono tuuri nyt jäis sitten tähän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti