sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Aluevalmennusta

Helmin kanssa oltiin lauantaina aluevalmennuksessa Raisiossa. Kaksi rataa tehtiin joista ensimmäinen 15 esteen ja toinen hiukan pidempi. Eka rata meni keppejä lukuunottamatta aikas kivasti. Just kun on päässy kehumaan että kepit alkaa mennä hyvin...niin nyt oli niin hukassa kun olla ja voi. Sisäänmeno oli vaikeaa, ja sitten tuli aina 3. viimesestä ja 2. viimesestä keppivälistä ulos?? No aikamme siinä niitä hinkattiin, ja pari onnistumista sain käskyttämällä koko ajan. En tiedä, oli jotenkin levoton maneesissa ja kirjaimellisesti pallo hukassa :) Mietin jo vähän, mahtaisiko olla juoksut alkamassa. Päivän plussina oli hyvä toinen rata, paikalla pysyminen, ja A:n alastulo kontaktit... mutta se ylösmeno!!! A:ta ollaan treenattu ihan muutamia kertoja talven aikana, ja päätinkin sen jättää kevääseen/ kesään kun päästään ulos treenaamaan. Mutta koira tekee nyt sitä että hyppää lähes A:n harjalle ja nyt täytyy jotain siihen äkkiä keksiä ennenkuin on myöhästä. Vinkkiä saatiin, miten lähdetään tuota nyt työstämään.

Miisa oli Raisiossa seuralaisena ja virallisena maskottina:) Se sai paljon rapsutuksia ja yksi uusi paikka taas katsastettu. Kotona ollaan harjoteltu kiertämistä, i-s-m tekniikkaa ja tehotreeninä ruutua. Matkaa ruutuun ollu nyt reilu 20m ja pikkunen kiitää sinne minkä kintuista pääsee. Myös merkkiä tehty kosketusalustalle. On tuon pikku jääkarhun kanssa vaan niin makeeta tehdä kaikkea, kun aina on yhtä intoa täynnä.


1 kommentti:

  1. Mä niin muistan vieläkin tuon tunteen kuinka mahtavaa on tehdä hommia koiran kanssa jonka motivaatio on aina yhtä hyvä ja tekee vaikka kuinka paljon!!! :)
    Miisasta tulee super bc!!! ;)

    VastaaPoista