sunnuntai 28. tammikuuta 2018

Takana 7 viikkoa odotusta

Aika juoksee kuin siivillä, pentujen syntymään enää n.  kaksi viikkoa. Vatsa kasvaa nyt hurjaa vauhtia ja aika temmellys siellä tuntuu olevan. Helmi syö nyt 3 kertaa päivässä, ja selkeästi huomaa, että vatsaan ei mahdu enää suuria määriä kerralla. Tiistaina menemme Someron AB klinikalle ja otamme pienokaisista röntgen kuvaa, saamme ainakin lähes varmuuden montaako kaveria sieltä pitäisi odottaa :)  on tämä niin jännää, innolla odotellaan millainen kokoonpano sieltä sitten saapuu <3

Eilen lauantaina olin Juha Kareksen luennolla Somerolla. Aiheena oli koirankasvatuksen perusteet. Ja kyllä siellä olisi istunut vaikka koko päivän kuuntelemassa, niin mielenkiintoinen ja ajankohtainen aihe. Lisäksi Juha on kyllä mahtava luennoitsija, ja hänellä on omia kokemuksia ja tarinoita paljon. 
Päällimmäisenä jäi mieleen juurikin jalostuskoirien valinta ja mitä kaikkea siinä ottaa huomioon, jo silloin kun niitä omia kasvatteja valitsee sieltä pentulaatikosta. Myös kanto ajasta, pentujen hoidosta sekä luonteiden testailuista tuli todella paljon hyvää tietoa. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti