torstai 19. joulukuuta 2013

Fyssarilla ja tokoillen

Viikko sitten Helmi ja Miisa pääsi Kotin Tanjan hoitoon. Mitään maata mullistavaa ei löytynyt, pieniä jumeja siellä täällä, mutta muuten tyttöset hyvässä kunnossa. Meillä oli ajat heti aamusta, ja seuraavan kerran kyllä tuo ikiliikkuja hierotaan joskus iltamyöhään...ei meinannut pieneen päähän mahtua, että miksi heti yöunien jälkeen pitää taas maata rauhassa :) Helmi nautti sitten senkin edestä, reporankana se makoili ja nautiskeli joka minuutista.
 
Meillä piti olla viime viikonloppuna aksakisatkin, mutta koira loukkasi vähän jalkaansa, joten ne jäi harmittavasti väliin. Torstai olikin ohjelmaa täynnä, aamusta hypättiin Minnan kyytiin ja suunnisteltiin kohti Sipoota Jessica Svanljungin yksärille. Aikaa oli roimasti, meitä oli kolme ja aikaa kaksi tuntia. Kyllä taas palattiin maan pinnalle rytisten ja nyt on paljon treenilistalla. Tehtiin noutoa,tunnaria,seuraamista,luoksetuloa ja hyppyä. Yksin on niin helppo touhuilla.... ja mennä metsään monessa asiassa. No luojan lykky meillä on kevät tokontäyteistä elämää, joten elätellään toiveita että kesän korvalla ollaan jo fiksumpia :D Illalla ajeltiin Vapun luokse hoitamaan korvienväliä, siellä aiheena kisäjännitys. Tuli taas oivalluksia ja ajatuksia siitä, kuinka voi itse kaikkeen vaikuttaa :D

Eilen käytiin treenailemassa Loimaan hallissa, ja hienosti Miisa pystyi keskittymään häiriössä ja uudessa hallissa (halleissa tämä ei ole montaakaan kertaa käynyt)... no pari kertaa oli ihan pakko käydä moikkaamassa serkkupoikaa tai sen lelua, mutta muuten keskittyminen ihan ok. Tehtiin lyhyttä seuraamista ja naksuttelua kontaktista, tätä myös peilin edessä. Oi jospa olis oma iso peili.. :) Noutoa, tunnaria, ruutua, jääviä ja lyhyt paikka makuu... Kerettiinkin paljon vajaassa tunnissa. Tunnari oli tosi kiva, se on ollut täällä kotonakin ulkona tehtynä nyt hyvä... paitsi tänään sisätreeneissa matolla. Luulen että kaikki hajut täällä sekotti hieman sitä. Sit piilottelin yhtä lehtien ja minkä ties riepujen alle.

Tänään kaks superhienoo noutoa, joista toinen "kisanomainen" ja mun mielestä suuuper hyvä. Ei ajatustakaan kapulalla leikkimisestä tai kyttäämisestä. Siihen oli hyvä lopettaa. Parempi tehdä vähän ja onnistua kun liikaa ja epäonnistua :))

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti