tiistai 15. huhtikuuta 2014

Rämäpää paimen

Aloitetaas tuoreemmasta eli tästä päivästä. Aamusta ajeltiin Minnan kanssa Jessican tokoyksärille. Serkukset survottiin taas samaan lootaan takakonttiin, ja hyvinhän noilla tais matka taittua.. Miisan kanssa aloitettiin hyppynodolla jossa saatiin hyvin ongelma esiin, tahtoo kapulan kanssa helposti kiertää paluussa hypyn. Eli nyt pientä muistutusta että hyppy täytyy tulla myös takaisin päin. Seuraamisen käännöksiä tehtiin seuraavaksi, joissa pää meinaa aina tipahtaa. Muuten seuraaminen alkaa tuntua jo paljon paremmalta ja toivon mukaan vähän näyttämäänkin. Se kun on ollut mulle semmonen peikko liike, ja varmaan tulee olemaankin.
Toisessa setissä otettiin ruutua, nopeutta maahan menoihin jotka saisi olla inan verran nopeampia luoksetulossa ja jäävissä. Loppuun myös tunnari. Kyllä puolessa tunnissa ehtii hurjan paljon tekemään, kun on selvät suunnitelmat. Paljon saatiin taas treenailtavaa, mutta olipa ihana nähdä kuinka koira pystyi suuressa häiriössä tekemään. Hallissa meni nimittäin kentän laidalla trukkeja kuskeineen jotka lastasivat vieressä ollutta rekkaa. Hyvät treenit, parempi mieli... :)

Viime viikolla paimenneltiin Somerolla. Miisalla on joku pieni mörköikä vissiin iskeny.. HUOH. Ensin tiistaina haukuttiin treeneissä puistossa halailevia ihmisiä ja keskiviikkona sikaili lampailla.. En saanu oikein otetta siihen, joten Marika tuli kehiin kun mun auktoriteetti oli HIEMAN hukassa. Osaahan se jo ihan kivasti, toimiikin ihan kivasti... mutta mun tarttis nyt ottaa itteeni niskakarvoista kiinni ja pistää tuo nulikka aisoihin!!

Tokoiltu ollaan muuten milloin missäkin. Häiriötokoissa ollaan tehty kaikkia kivoja juttuja, mitä ei tulis muuten treenailtua... paikkamakuussa auton torvet soi, pallot lentää, koirat juoksee milloin minnekkin :)

Ja muuten peurat on palanneet laaksoonsa... tänään otti pari valkohäntää äkkilähdön tuosta nurkalta, kun iltapissalle koirat laskin. Ensin läks Helmi, sitten Miisa.. Sera kakoi hihnassa. Mun pelastus vinkupallo oli taskussa ja koirat käänty metsän rajalla takaisin reilun 100 metrin ajon jälkeen!! Wuhuu, en tiedä säikähtivätkö mun huutoa vai kuulivatko pallon, mutta ne tuli takaisin. Pientä edistystä siis ilmassa!

Ja Helmin juoksuja ei kuulu ei näy...

Tässä meidän tunnarihaaste:
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti