sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Harrastelua koko viikko

Kaikkia kivoja harrastuksia ollaan ehditty tällä viikkoa tehdä koirusten kanssa. Peltorallia on ollut lähes päivittäin ja ihanaa kun kaikki paikat alkaa olla kuivia ja koirat nauttii kirmailuista!
Keskiviikkona Miisa pääsi paimentamaan pienen tauon jälkeen. Oltiin ulkosalla ja pieni jännitys taas iski, mitä tapahtuu. Tehtiin kaaria ja pientä pätkää kuljetusta ja koitin panostaa koiran rauhallisiin liikkeelle lähtöihin.... ne kun tahtoo vähän olla semmosia tykin suusta ampaisuja välillä :) Vasen puoli on selvästi kaarella Miisalle vaikeampi ja ohjauksessa täytyy olla itse hirvittävän tarkka, ettei paine mene koiran edelle jolloin se kääntyy ympäri. Olin kyllä super tyytyväinen pienen sähikäisen toimintaan.

Lauantaina läksin Helmin kanssa Saloon agilityyn, jossa oli Anette pitämässä treenejä. Kerroin jo heti, että mehän ei olla sit moneen kuukauteen taas tehty mitään, että katotaan mitä tulee :D Helmi olikin ihan pätevä, hieman ylimääräistä virtaa ja nyt sen hampaat jo naksahtaa tuossa korvan juuressa jos ne aikaisemmin on ylttäneet olkapäähän...pieni kengurulapsi! Ja hei, nyt mä osaan saksalaisen, Helmi opetti sen mulle ihan itse, kun en enää muistanut! Kivat treenit ja se aksakärpänen taas puri ainakin hetkeksi ja kuulema eikun kisoihin vaan oli koutsin kommentti!

Tänään oli omalla kentällä mätsärit ja möllitoko jossa tuomarina toimi Tiia Lundström. Miisa pääsi tokoilemaan ja paikkamakuulla aloitettiin. Jäin ihan koiran lähelle, koska onnistumisia haettiin. Vieressä oleva koira piippaili hiljaa, Miisa alkoi vähän vilkuilemaan sinne päin ja sit alkoi hännänvispaus. Otin muutaman askeleen vielä koiraa kohti ja makoili sitten ihan ookoo paikalla. Muuten liikkeet pääsääntöisesti meni kivasti, luoksetulossa kiersi mut takaa??? ja himpun pitkällä kaarella, hyppyyn tarvitsi toisen käskyn. Vapaana seuruu selvästi parempaa kuin hihnassa. Jäävät ok. Saatiin kasaan meille hienot 178p ja kolmas sija. Huomasi että kyllä sitä ahdisti kun oli liikkuri ja tuomari ja paljon vieraita koiria. Mutta tuomarina ollut Tiia totesi, ettei se ahdistus näkynyt. Ja täytyy todeta, että kyllä muakin adisti, kuinkahan mä ikinä mahdan selvitä oikeista kisoista... Täytynee saada ehkä toinen setti mentaalivalmennusta!

Pitihän se kuva ensimmäisestä pokaalista ottaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti