sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Priimat tytöt luustoltaan

Vihdoin ja viimein tuli Kennelliitosta ilouutisia, molemmat tytöt priimaa luustoltaan A/A, 0/0! Nyt saa olla huoleti niiden osalta, on täsä jo jännättykin monta viikkoa. Lisäksi Helmin omistaja kaavaili jo pentusuunnitelmia seuraavista juoksuista, komea isä ehdokaskin on pentusille valittu <3 Niistä lisää, kun asiat varmistuu ja etenee.

Viime viikolla vierailtiin Jessicalla ja oli Lentsun kurssia. Jessicalla katsottiin seuraamista, joka mennyt eteenpäin. Pieniä kikkoja saatiin kontaktin pysymiseen ja sen treenaamiseen. Katsottiin myös noutoa, tunnaria ja luoksetulon stoppia. Tunnarissa jäi oma suussa kapuloille arpomaan pitkästä aikaa. No nyt on sitäkin treenailtu taas lisää, ja tuo on nyt unohtunut. Lentsulla katsottin hyppyä ja hyppynoutoa. Niissä ei sen suurempaa ongelmaa. Otetaan nyt ennen kisoja enemmän vaan hyppynoutoa, niin välimatka hyppyyn seisoessa kasvaa varmasti.

Häiriötokoissa ja perjantain kurssilla ollaan myös käyty ja saatu taas paljon treenattavaa. Paikalla oloihin ollaan lisätty myös istumista, jossa Miisalla ei ongelmaa. Paikka makuussa edellisviikolla Miisan vierestä läksi koira ohjaajan luo, koiruus makaili silti rauhassa paikallaan. Ohjaajan tuodessa koiraa paikalleen, se meni Miisan luo, jolloin se nousi ylös mutta ei onneksi muuta tapahtunut. Paikka makuu tulevissa kokeissa varmasti pelottaa eniten, vaikka oma koira makaisikin paikoillaan nätisti, siellä voi silti sattua kamalia...

Muutama kuva viime viikoilta:

Miisan lemppari nukkumis asento

  
Tallivahdit heinäkasan päällä

Ihan oli jo unohtanut, Helmi pokkasi FPukon vuoden agilitytulokas palkinnon. Tämän paremmin hän ei jaksanut poseerata

Koko jengi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti