tiistai 15. lokakuuta 2013

Tuulosta, fyssaria ja tokoa

Viime päivityksestä unohtui kokonaan meidän näytelmät Tuuloksessa reilun viikon takaa. Helmi oli viimeistä kertaa nuorten luokassa ja ne sertit meiltä puuttuu edelleen... Kyllä me jo oikeesti oltais edes se yks kai ansaittu mutta niin monesti ne on mennyt  läheltä. No tuttuun tapaan taas Eri 2 SA, luokassa oli muistaakseni 4 koiraa (oli myöskin jo sertivoittajia jotka jäi meidän taakse). Tuomari tykkäsi kyllä, juoksutti meitä kovasti, mutta Helmuska on ollu hieman hoikassa kunnossa vaikka ruokaa on lisätty jo pitkin syksyä. Taitaa tuo pieni bc pirulainen juoksuttaa sitä niin kovasti, että läskit lähtee :D

Perjantaina tokoiltiin ja vähän aksattiin kentällä Minna ja Tiian kanssa. Helmi teki kontakteja ja pientä hyppyrallia. Keinu oli hyvä nyt, edes ensimmäisellä kerralla ei tullut lentokeinua mikä on ollut enemmän tapa kuin vahinko.. Miisuskan kanssa tehtiin ruutua kupille ja lelulle, mitkä ookoot. Häiriötä ottaa vaan toisista jonkun verran, kun treenattiin kaikki yhtä aikaa. Karkas pariin otteeseen röyhkeästi Kodan luo ja tehtiin sitten treeniä, jossa Tiia ja Minna olivat "ilkeitä" ja ajoivat koiran pois, jos meni lähelle. Muutaman yrityksen jälkeen kesti jo aika kivasti mun lähellä, vaikka mieli olis tehny hirveesti ottaa jalat alle. Tahtoo tuo kaveri pikkasen kuumua, kun näkee toisten aksaavan, vaikka Miisa ei paljoa ole päässyt tekemäänkään niin veri vetää kovasti myös siihen hommaan. Maltti harjoituksia siis muitten treenatessa.

Sunnuntaina Tanja Kotti tuli hoitamaan koiria Jokioisille, ja vein Miisan käsittelyyn. Oikean taakajalan lonkka-polvi-kinner linja aika lukossa, mutta se saatiin hyvin auki. Tämä nyt on varmaan se kohta mitä siltä saa jatkossa aina hoitaa, sen verran heikompi se jalka vaan on. Rangassa pieniä kireyksiä, ei mitään suurempaa. Koira on vaan kuulemma aika tukkoinen, joten ruuan vaihdolla koitetaan saada aineenvaihdunta paremmin toimimaan. 

Tänään tokoiltiin kotipihassa, ruutua ensin kupille, sitten lelulle ja lopuksi tyhjään ruutuun. Nämä oli huippu hyviä ja otettiin ruutu kokonaisena liikkeenä kaksi kertaa ja oli ihan PRO!! Hyvä ja nopea stoppi samoiten maahanmeno, sivulle tulossa autoin reippaasti kädellä koska näitä ei olla paljoa tehty. Täytyy tehdä tuota ruutua nyt paljon myös pentuversiolla eli suoralle palkalle, koska on kiertänyt välillä ensimmäisen tötsän ikään kuin menisi merkille. Tänään ei ollut taas semmoisesta tietoakaan. Tehtiin vielä merkkiä, seuraamista ja hyppyä.

Helmin kanssa treenattiin kontaktien alastuloja laatikolla, ja aika hyvin kestää liikehäiriöt nyt. Hömpöttelymielessä vähän tokoiltiin, seuraamista ja hyppyä. Jospa ne nyt sitten aktivoiduttais tuon aksan suhteen, kesä menty vähän puoliteholla. Koiralla ainakin innostusta riittäis :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti