sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Korjaussarjaa

Maanantaina korjailtiin sitten meidän ruutua kotipihassa...nyt ei ollut mitään meininkiä mennä edes merkille vaan hyvä vauhti pitkästä matkaa lelulle sekä kosketusalustalle. Tiedä noita mitä niitten hassujen päässä aina välillä liikkuu:) Tiistai aamuna startattiin aikaisin kohti Turkua, Miisalla oli toinen aika vesikävelyyn. Nyt uskalsi mennä jo altaaseen mukisematta ja kertaakaan se ei sieltä pois yrittänyt. Kävelyä kertyi yhteensä 17 minuuttia, välillä matalammassa ja välillä syvemmässä vedessä. Itse ei kauhean hyvin nää edestä miten koira siellä kävelee, mutta Anu sanoi että etupää vielä aikalailla töpöttää lyhyellä askeleella mutta takapäässä on jo kunnon ponnistusta. Loppuun katottiin meidään kotiläksyjä taas ja eilen ja tänään niitä treenattiin. Ensin laatikolla (tuo mun versio alkaa olla vaan turhan iso ketterälle koiralle) etu ja takapäätä sekä pyörimistä niin että kaikki jalat ovat laatikon päällä jolloin koira joutuu itseään kokoamaan. Sitten vaihdettiin astetta vaikeampaan ja otettiin pesuvati apuun:) Siinä samalla lailla ja lopputuloksena mun koikkelikoipi bortsu pentunen mahtuu pesuvatiin:D Hieman oli taiteilemista ensin, kun joku tassu meinasi aina livetä vadin päältä. Muutaman harjoituksen jälkeen hän siinä seistä tönötti vallan hienosti.

Perjantaina oltiin Helmin ja Miisan kanssa kentällä. Helmi teki A:n alastuloja, ja muutaman kerran koko estettä. Alastuloilla edelleen ongelma koiran jääminen kontaktille mun liikkeen jatkuessa. Jos itse hieman hidastaa ja antaa tuplakäskyä niin onnistuu, mutta vielä liian helposti valuu oman liikkeeni mukaan. Keppitreeniä tehtiin kanssa, ja Wau, niissä oli vauhtia. Sisäänmeno edelleen vaikea oikeasta välistä ja tarttee ottaa siihen nyt verkko apuun. Lelu on sille liikaa, jos kädessä näkyvillä ei keskity silloin kunnolla. Mutta paras vauhti kepeillä tänään varmaan ikinä!!!

Miisan kanssa otin kentän ulkopuolella ohjattua ensimmäistä kertaa. Tehtiin ainoastaan oikeaa, ensimmäisellä oli hieman hukassa, että saanko mä tästä merkiltä nyt oikeasti lähteä jonnekkin:) Näytin lähempää uudestaan ja sinne juoksi hienosti. Sen jälkeen ei ongelmaa ollutkaan, ja merkillä kesti nätisti. Nyt ei ottanut kentällä aksaavasta koirasta juurikaan häiriötä. Illalla hömpöteltiin vielä "pesuvati" treenejä ja nyt tarjos jo heti kaikkia jalkoja alustalle ja tehtiin hieman pyörimistä molempiin suuntiin. On sen kanssa vaan NIIN SIISTII tehdä hommia!!

Viikonloppu hömpöteltiin pääasiassa kotona, muut lähti Savon suunnalle Kuninkuusraveihin. Sunnuntaina käytiin Lennun kanssa Ypäjällä tokoilemassa ja koirat pääsi lopuksi joki uinnille. Tässä muutama todiste Miisan ja Milan uinneista. Ne oli niin ihania kun uivat aivan kylki kyljessä tai peräkanaa...


 

Miisa on päässyt tekemään tuttavuutta kanan kanssa ja siitä tuo oli varsin mielenkiintoinen otus. Kanapaimennus seuraava laji??? 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti