maanantai 22. heinäkuuta 2013

11.7 oli Jaakkolan Tiinan koulutus omalla kentällä ja Helmi pääsi aksailemaan. Keskityttiin AA:n suorittamiseen, ja yhtä lukuunottamatta ne taisi olla ihan ok. Helmillä helteestä huolimatta ihan hyvä vauhti ja jaksoi keskittyä A:n hinkkaamiseen. Rataa ei tehty kokonaisuudessaan, jätettiin keinu ja kepit väliin. Hyvät oli reenit jälleen.

Viime viikolla oli viimeinen kerta Somerolla agilityn merkeissä taas hetkeen. Helmin kanssa tehtiin keinua erillisenä sekä lopuksi muurin kanssa. Eipä tuossa ollut ongelmaa, vaikka keinua oltiin tehty ties millon... No ne kontaktit jäi kyllä viikon aikana opettelematta, mutta vielä on kesää jäljellä :) Nyt on niihin jollain tavalla selkeämpi kuvio, ja tietää mitä ja miten lähteä tekemään. Keppeihin saatiin myös "uutta" vauhtia, ja jospa mä saisin viriteltyä nuo kepit taas tuohon pihalle, niin sais tehdä niitä tässä kotona.

Miisa pääsi aksan jälkeen tekemään tokoa Aneten ja Minnan valvovien silmien alle. Mä kerroin meidän "ongelmista", vaan eipä nuo nyt niin ongelmia ollutkaan. Merkkiä ja noutoa tehtiin, ja olen kai vaatinut koiralta liian täydellisiä suorituksia. Vauhti merkille hyvä, ja nyt säädellään oikeaa paikkaa palkan avulla ja jätetään kosketusalustat sun muut pois!!! Sekä perusasennot liikkeiden aloituksista nyt hetkeksi unholaan ja liikkeiden aloitukset enemmänkin hetsaamalla. Miisa näki myös mustasilmä siskon eli Pirkon, riehuleikit jäi toistaiseksi lyhyeen.

Eilen käytiin kentällä tokoilemassa, Miisa aloitti ruudulla. Ja ikinä ensimmäistä kertaa se juoksi ensimmäisen tötsän taakse eikä ruutuun...ollaan ilmeisesti tehty merkkiä. Se siis meni merkille, ruutu oli näemmä unohtunu:) Pienen "neuvottelun" jälkeen vietiin palkka pallo ruutuun, ja pidemmästä matkasta lähetys ja TOIMII! Hyvä vauhti ja palautus, vaikka Minna ja Uuno olivat sivummalla. Saatiin muutenkin hieman häiriötä, kun vieressä aksattiin, ja kyllä oli pienen pää koetuksella. No kaksi kertaa se otti hatkat ja meni auttamaan Uunoa kontakteissa sekä tekivät kertaalleen duuona putken:)  No palas kuitenkin mun luo. Liika oli liikaa, mutta hyvää keskittymis harjoitusta. Lopuksi tehtiin takaakiertojen kautta putkeen lähetyksiä, ja sanoinkin siinä että ei hätää vaikka aksajutut meillä jää tulevaisuuteen, koira oppii ihan varmasti ja vauhtia löytyy :) Kiitos Minna taas monista monista neuvoista. Oispa kiva, kun aina joku kattos vierestä, mitä sitä ite tekee...

Kävely ja ravilenkkejä koitettu tehdä sekä järvessä käydä jalan kuntoutuksen takia. Ylihuomenna mennään taas matolle kävelemään ja alkukuusta olisi aika Leena Piiralle. Tämmösiä touhuja täällä tällä erää ja harjoitukset jatkuu!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti