sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Kaikenmoista on taas touhuttu. Tiistaina Aneten aksaan pääsi Miisa, jonka kanssa tehtiin 4 esteellä irtoamisia. Vauhtia löytyi kivasti:). Kotona on tokoiltu ja pääpaino on nyt ollut ruudussa. Viime keskiviikkona sattui sopivasti Lentsun kurssilla olemaankin illan aiheena ruutu ja sen kaikki osat, kuinka lähteä niitä työstämään. Selvästi otti häiriötä laidalla olevasta koirasta, eikä kuollut lelu ole sille se mieluisin (sen olen huomannut kyllä jo kotonakin). Tehtiin ensin namikipolla ja sitten kosketusalustalla johon heittopalkka. Näin ollaan nyt jatkettu edelleen kotonakin, ja nyt juoksee alustalle hyvin ja stoppaa hienosti. Välillä käytetään pitemmästä matkasta motivaattorina namikuppia. Ruudun maahanmenoa tehtiin takapalkalla, joka olikin oikein mainio. Paikkamakuu schapen vieressä oli myös hyvä. Nämä kaikki nyt yhdistää häiriöön ja mahdollisimman moniin eri paikkoihin niin hyvä tulee.

Harmittaa, kun agility on nyt jäänyt Helmin kanssa niin vähälle kaikenmoisista sattumuksista ja juoksuista johtuen, mutta ehkäpä  me nyt ryhdistäydytään. Helmin kanssa tokoiltiin tässä muutama päivä sitten ja tein kisanomaisesti hyppyä, hyppynoutoa ja otettiin vähän seuraamista (joka on luvattoman huonoa...). Nouto ja hyppy ok, palautuksessa vähän löysäilee. Treenin puutetta siis..

                                                   Miisa 5kk
                                     


                           Näin suljetaan pennun suu, kun hampaat käy liikaa..:)Nyt taas yhden otuksen jalka aiheuttaa harmaita hiuksia, mutta ehkäpä tässä säikähdyksellä taas selvitään... Tänään näyttää jo paremmalta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti