keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Kyllä se noutaa

Kotona ollaan treenailtu pikku Miisan kanssa kaikenmoista. Viime viikon kotiläksyistä tehty hyppynoutoa ja hyppyä. Kaikki noutojutut näyttää olevan kivoja, tuo kun rakastaa kantaa kaikkea suussa ja nyt kun vielä on ymmärtänyt että ne pitää tuoda takaisin. Ei pureskele tunnari kapulaakaan yhtään, oikein yritin etsiä siitä hampaan jälkiä. Tunnaria ollaan tehty entiseen malliin melkein joka ilta muutamilla toistoilla, ja ymmärtää hienosti sen tarkoituksen... juoksee pää matalalla haistelemaan ja lähes heti se kapula sieltä nurmen seasta löytyy. Myös merkki edistynyt hurjasti ja paikka alkaa olla parempi, tässä olen nyt lelupalkkaa käyttänyt pelkästään.

Eilen oltiin Somerolla Aneten aksassa, Miisis pääsi edelleen mukaan kun Helmi vaan jatkaa juoksujaan..:(
Tehtiin putkeen lähetyksiä, hypyn tarjoamista, sylkkäreitä ja takaa kiertoja. Intoa on vaikka muille jakaa, ja käydään ehkä sillon tällön hömpöttelemässä kun toko on tällä hetkellä se meidän ykkösjuttu, kaikkeen ei ehdi panostaa millään tarpeeksi. Aksan jälkeen mentiin lampaita ihmettelemään, ensin narun kanssa käveltiin perässä, ja mulla oli enemmänkin ongelmia saada ne jumittuneet eläimet liikkeelle. No kyllä ne siitä sitten lähti ja hetken päästä huudettiin että koira narun kanssa irti... hieman pelotti mitä tapahtuu. No Miisa lähti ihan oikeaoppimsesti kiertämään laumaa ja minä niiden sarvipäiden keskellä. Vauhtia oli ja yritti kyllä muutamaan kertaan käydä lampaiden jalkoja maistelemassa. Tästä ei kuitenkaan kielletä vielä tässä vaiheessa. Vaikeaa vaan keskittyä takaperin kävelemiseen, pystyssä pysymiseen, sarvien väistelyyn ja koiran seuraamiseen... HUH! Kiinnostusta siis löytyi ja mennään varmasti kesän aikana uudestaan.

Tänään jäi Lentsun kurssi kerta väliin, kun yövuoro kutsuu ja olisi mennyt aikataulu niin tiukille, että pakko oli luopua jostain.. Ensi viikolla tuo päättyykin, mutta uusia muutaman päivän kursseja jo katseltiinkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti