maanantai 25. maaliskuuta 2013

Täällä asuu villi pentu

Tänään vietti Miisa pisimmän aikaa yksin kotona (tai no toisten koirien kanssa)... ja sen kyllä huomasi illasta:) Meno oli hurjaa ja täysiä mentiin ulkona ja sisällä. Ihmispoppoon kanssa käytiin kävelyllä ja Miisa harjoitteli hihnassa kävelyä. Täällä kun tulee pidettyä lähes jatkuvasti irti, niin täytyy koittaa muistaa välillä myös tuota hihnaa käyttää. Venla potkutteli potkurilla, ja harjoiteltiin siinä lähellä nätisti kävelyä. Naksuttelin taas hyvästä käytöksestä ja kontaktista. Pois päin tullessa laskin koiran irti ja ajatus oli kävellä potkurin takana. Vaikka häiriötä meni edellä päin, niin hienosti kesti kiinnostus minussa, eikä "karannut" läheltäni muutamaa metriä kauemmas. Sisällä ollaan treenailtu kiertämistä, alustaa ja i-m-s juttuja. Nyt ei myöskään yritä "varastaa" ruokakupille, vaan odottaa nätisti luvan saamista (ennen on tarvinnut vähintään kerran nostaa kuppi pois ja ottaa homma alusta). Paikalla oloa istuen ja maaten on myös tehty ja selvää edistystä havaittavissa. Kestää hienosti jo pomppimiset ja pyörimiset edessä. Kotiväki vaan ihmettelee välillä, että mitähän täällä tapahtuu ja Venla kysyikin, että teenkö minä tuosta sirkuskoiraa :D

Helmi teki eilen "kaukoja" sisällä, lyhyellä matkalla tehtiin. Matka jos pitenee, niin seisomaan nousu meinaa olla pieni onkelma. Näitä siis lisää... ja kunhan tuo maa sulaisi niin pääsisi tuonne uloskin tekemään paremmin.

Seran kanssa piti mennä sunnuntaina Rally-toko kisoihin Loimaalle, mutta minulla oli sen verran kipeä olo aamusta, että jäätiin kotiin huilailemaan. Täytyy katsoa kisoja keväälle ja kesälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti