torstai 21. maaliskuuta 2013

Miisa tuli taloon :)

Olin jo jonkun aikaa haaveillut pilkullisten kaveriksi pientä bordercollieta, ja kun tutulle kasvattajalle syntyi hieno pentue, niin ongelma oli ratkaistu! Miisa (Hypsilophodon) muutti meille maaliskuun alussa. Kotiutuminen on mennyt hienosti ja paljon ollaan ehditty touhuilemaan. Pentu on saanut autokyytiä paljon ja ollut joka paikassa mihin suinkin koiran voi ottaa mukaan. Reippaasti on kaveri tutustunut kaikkiin uusiin ihmisiin ja paikkoihin, rohkea pentu! Istumista, maahanmenoa, seisomista ja sivulle tuloa on treenailtu ahkerasti ja nyt tänään aloitimme kosketusalusta treenit naksuttimella. Ja eipä ollut pennulle vaikea homma, muutaman pienen avunannon jälkeen alkoi hienosti tarjoamaan kosketusta alustalle, fiksu pentu.

Helmi on treenaillut agilityä lähinnä vain Tuulian tekniikkakurssilla nyt talven aikana, ja oikein mukavasti menee harjoitukset. Kunhan kesällä päästään omalle kentälle, niin näkee sitten kuinka alkaa varsinainen ratatreeni sujua. Tokoiltukin ollaan, viimeksi eilen Minnan opissa Elonkierrossa, jossa oli aiheena hyppy ja nouto. Paljon saatiin neuvoja, kuinka lähdetään hieno säätämään noita liikkeitä ja palottelemaan pienempiin osiin.

Sera on sitten viettänyt oloneuvoksen virkaa alkuvuoden, kaikkeen kun ei millään ehdi. Muutamat aksatreenit ollaan tässä käyty ja hieman rally-tokoiltu. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti