sunnuntai 29. huhtikuuta 2018

Ihania pentu uutisia uusista kodeista

Nyt on meidän talo hiljentynyt pentujen osalta, lauantaina läksi viimeisenä Loki poika omaan kotiin. Samalla kovin haikea, onnellinen ja helpottunut olo... Ihanaa kun kaikille löytyi koti, jossa pentua oli jo pitkään harkittu, odotettu ja valmistauduttu. Pentuja jäi paljon tänne lähistölle, ja varmasti tullaan tapaamaan useiden kanssa. Monta näyttelyistäkin kiinnostunutta kotia on joukossa, joten kehän laidoillakin todennäköisesti nähdään. Helmi otti pentujen lähdön todella rauhassa, eipä se niitä etsiskellyt taikka ihmetellyt sen enempää, näinhän se kuuluu mennä.

Kaikki kodit ovat laittaneet kuulumisia, hienosti on pentujen ensimmäinen kuukausi lähtenyt käyntiin. Kaikki todella reippaita koiran alkuja. Löytyyhän sieltä niitä rasavillejä, ja joku vähän rauhallisempi kaveri.

Me on alettu pyöräilemään koirien kanssa ja voi pojat kun se on hauskaa. Helmin kanssa ei montaa polkaisua lenkin aikana tarvitse tehdä, se on vähän liiankin villi siinä touhussa vielä talven jäljiltä!
Helmistä tuli reilu viikko sitten jälleen mummo (lapsenlapsia nyt neljässä pentueessa) , kun Diana tyttö teki pentueen Mernika's kenneliin.

Hyvää vappua ja kevään jatkoa kaikille :) Nyt kun tietokone toimii, täytyy päivitellä tänne vähän kuvia, kun ehtii!
Seuraavat pentusuunnitelmat ehkä 2019-2020 <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti