sunnuntai 3. huhtikuuta 2016

Pikakelaus vuoteen 2015

On aikaa taas vierähtänyt (vain vuoden verran) viime päivityksistä ;) Näyttelyiden osalta viime vuonna tehtiin useampikin Viron reissu, joista tuliaisina Korulle EE JMVA titteli ja Helmille pari sertiä. Kerran oli Helmi siellä myös ROP ja RYP3! Molemmat ovat olleet reippaita reissaajia ja hotelli reissut on sujuneet hyvin hyvien reissukavereiden kanssa. Koru nappasi loppukesästä Suomessa myös yhden Rop voiton ja sai joulukuussa Helsingin Voittajanäyttelyssä Juniori Voittaja tittelin, ollen samalla PN4 kera Vara-sertin. Koru sijoittui vuoden dalmatiankoira pentu kisassa mukavasti 4. Varsin mukava näyttelyvuosi olikin:)

Muutaman kerran olen Helmin pentuja näyttelyissä nähnyt, ja hienosti on heilläkin mennyt! Onnittelut ja menestystä kaikille jatkoonkin!

Tänä vuonna näyttelyt käynnistyi Lappeenrannan KV näyttelyssä, jossa tuomarina oli mukava Elena Ruskovaara. Korulle ERI1,SA,PN4, Vara-Sert. Mukavasti alkoi näyttelyt tänäkin vuonna, vaikka olisihan se oikea Sertikin kelvannut ;)

Miisa kisasi tokossa muutaman kerran ja sai oikeuden ylimpään luokkaan. Kisasimme pari kisaa EVL:ssä, ja yksi ykköstulos saatiinkin. Vepessä suoritimme SOVE luokan ja tänä kesänä olisi tarkoitus koittaa kisaamista siinä lajissa. Elokuussa tulivat voimaan tokon uudet säännöt, ja niitä hioessa onkin tässä mennyt aika mukavasti. aikana ollaan käyty Huotarin Oililla n. kerran kuussa kaveriporukalla treenaamassa, ja sieltä on tarttunut taas niin hyviä vinkkejä kaikkiin liikkeisiin. 
Tänä vuonna on yksi EVL kisa kisattu, ja siinä pari työtapaturmaa ja harmittavasti muutama piste jäi uupumaan ykköstuloksesta. Nyt on kolme kisapaikkaa plakkarissa, ja yritys jatkuu... Pienenä haaveena osallistua kesän SM:n jos kaikki menisi nyt hyvin :)

Koirat on pääosin olleet terveenä, paitsi tällä hetkellä Helmi lepäilee kuuppa päässä kynnenpoiston takia.
Tänä vuonna taas kierrellään vähän näyttelyitä, kisaillaan tokossa ja tietysti treenataan hyvällä porukalla. Muutama ulkomaan reissukin olisi jo suunnitteilla, on jotain mitä odottaa!


Maaliskuussa FCI myönsi minulle myös kennelnimen ja haaveena olisi saada loppuvuodesta ensimmäinen pentue Kennel Dallandiaan :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti