tiistai 24. kesäkuuta 2014

Kisailuja takanapäin, Helmille pentuja tulossa

Kesälomalla on niin kiireitä, ettei tänne ole joutanut kirjoitella lainkaan... tai no kertaalleen jo kirjoitin ja latailin kuviakin, mutta ne katosi jonnekkin bittiavaruuteen...

Treenailtu ja kisailtu ollaan sen verran, että Miisa sai Hämeenlinnassa TK1 huikeilla 197 pisteillä. Siellä meno ja fiilis olikin tosi hyvää pääosin. Olin ilmoittanut sen jo tänne Forssan kotikisoihin 17.6 ja siellä kisailtiin avoimessa luokassa. Koira oli huono, ohjaaja oli huono, kaikki oli jotenkin vaan huonosti. Jo heti seuraaminen oli semmoista haahuilua, että menin siitä itsekin hämilleen, enkä osannut enää yhtään palkata/nostattaa koiraa seuraaviin liikkeisiin. Jäävistä makuu meni nollille, muista ihan ok pisteet. Saatiin kuitenkin 1. tulos nipin napin ja sitähän me lähdettiin hakemaan. Paikka makuuta jännäsin eniten, sillä niitä on tehty kisaomaisena tosi vähän, makoili kuitenkin siellä rauhallisesti, vaikka yksi koira piti meteliä koko ajan ja vieressä oleva nousi istumaan. Nyt keskitytään kisapalkkaukseen ja muutellaan hiukan treeniä. Kiire ei ole ylempiin luokkiin ja sinne ei mennä ennen kuin koira on oikeasti sinne valmis.



TK1 Hypsilophodon
 

Tässä pari kuvaa Jessican koulutuksesta. Kuvat Minna Kujanpää.



Ja sitten tärkeimpään.... Eli PENTUJA on Helmille tulossa, sen vahvisti ultra viikko sitten. Useita pentuja näkyi, ja vatsakin alkaa nyt näyttämään siltä, että kyllä niitä siellä on :) Mukavasti on jo kasvattajalle pentukyselyitä/ varauksia tullut, toivon mukaan ei lopu kesken :)
Helmin käytöskin on niin muuttunut, enää ei juoksennella samaan malliin, vaan nautiskellaan ja makoillaan mielummin. Pirteänä se lenkillä porskuttaa mukana, mutta muuten se viettää mielummin aikaa peiton alla. Viikon päästä se lähtee Juvalle ja toivon mukaan pääsen itsen synnytyksen aikoihin sinne, eli heinäkuun kolmannella viikolla. Se on kyllä varmasti niin mahtava mammakoira <3 Ikävä jo tulee kun ajatteleekin sen väliaikaista muuttoa...


Pentuja ultrassa <3





41 vrk odotusta takana




Paimentamassa ollaan käyty viime viikolla ja tänään, ja tuntuu kuin koira olisi siinä hommassa vaihtunut. Miisa ei sikaile ollenkaan, järkeä on tainnut kasvaa ainakin hiukan toisen päähän. Viime viikolla tehtiin kuljetusta, tänään oli ohjelmassa kaaria.

Tässä vielä Miisan tokokoe toukokuulta, jonka Tiia kuvasi:

Miisa Renko 29.5.14


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti