tiistai 3. joulukuuta 2013

Annoin pikkusormen, se vei koko käden...

Nimittäin paimennus!!! Viime viikolla treenattiin vielä ulkona ja tänään ekaa kertaa sisällä. viime viikosta jäi vähän "hampaankoloon", kun koira ei oikein ollut kuulolla ja maahanmenoja/pysähtymisiä ei uskonut sitten ollenkaan. Tänään tahti oli jo toinen ja vaikka oltiin pienemmässä tilassa, niin koira ei kuumunut ollenkaan niin paljon kun muutamilla viime kerroilla. Maahan menot oli jo aika kivoja, kerran se ämpylöi vastaan ja ihan piti karjaista niin lujaa että oikein kurkkuun teki pahaa :D Katseltiin Uuno serkun ja Minnan menoa, ja toivon mukaan Miisa otti edes hieman heistä oppia!!! On se kivaa ja koira nauttii!

Viime viikolla tokoiltiin kotosalla ja torstaina käytiin Tuulian mölliratakurssilla. Oli kiva ja kinkkinen 24 esteen rata, jossa oli paljon putkia, Aa,puomi ja kepit. Tuuliakin nauroi, että kyllä sillä vauhtia piisaa eikä ihan kaikkien jalkoihin kyllä jäädäkään. Ihan kelpo suoritus, koko rataa ei edes yritetty vääntää, muutamaa kohtaa koitettiin eri tekniikoilla ja putken ja Aan erottelua piti pari kertaa ottaa ( putken suut oli aan ylösmenon sivuilla, ja silloin kun piti mennä putkeen, se meni aalle ja toisin päin.). Tämä olikin viimeinen kerta tällä erää, kun loppukuun treeniin en pääse Venlan joulujuhlan vuoksi.

Miisan kanssa tehty seuruuta patukka kainalossa, ja ehkä se alkaa jo hieman seuraamiselta näyttää. Kaukojen jumppaa tehty sisällä, m-s ja i-s vaihdot hyviä ja takajalat kestää paikallaan. Tunnari edistyy edistymistään ja nyt ollaan saatu jo mooonta onnistumista ja oma sieltä löytyy. Kapuloille menee nyt rauhallisemmassa mielentilassa, kun tietää mitä siellä täytyy tehdä. Paljon on treenattavaa, mutta olen nyt saanut hieman suunnitelmallisuutta hommaan ja treenataan näitä liikkeitä nyt pääasiassa joulukuu.

Viikonloppuna lähdetään sit Suvin ja Leevin kanssa kisailemaan Vantaalle aksaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti